Dag-indeling

Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid, hollandse, smous

Een dagje Doggywonderland

1. Je brengt je hond tussen 7.30 en 8.30 uur. Samen met de andere hondengasten kan je hond eindeloos snuffelen, rennen, spelen en graven. Er zijn veel fijne plekken buiten en binnen voor honden die tot rust willen komen of die gewoon wat meer op zichzelf zijn.  
 

2. De honden worden door ons ingedeeld in verschillende roedels, waarbij we rekening houden met formaat en leeftijd. Elke roedel kan buiten en binnen spelen, en buiten en binnen rusten. De binnenruimtes zijn in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm. 
 

3. We weten precies welke honden elkaar kennen en hoe ze op elkaar reageren. Kennen honden elkaar nog niet? Dan worden ze rustig, onder begeleiding, aan elkaar geïntroduceerd. 
 

4. Jonge en oudere honden krijgen ‘verplicht’ rust, als ze die zelf niet op tijd nemen.
 

5. De honden staan permanent onder toezicht. Per 10 honden is er minimaal één begeleider. De dagelijkse leiding is in handen van Suzanne of Kitty. Beiden hebben de nodige kynologische opleidingen en ervaring met het begeleiden van roedels.
 

6. Tussen 17.30 en 18.30 uur haal je je hond, moe maar voldaan, weer op. Zekerweten dat je de rest van de avond geen hond meer aan ‘m hebt. 
 

Wil je weten of jouw hond welkom is op Doggywonderland? Klik hier of lees de huisregels

Doggy Wonderland

Dagindeling dag-gasten

07.30 – 08.30 uur:   
dag-gasten arriveren

 

08.30 – 17.30 uur:
spelen, rennen, snuffelen, knuffelen, graven, rusten

 

17.30 – 18.30 uur:
klaar voor vertrek naar huis 

Brengen en halen:

Maandag. dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur en van 17.30 tot 18.30 uur
Op woensdag en in het weekend is er geen dagopvang

?