Vakantie-indeling

Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid, hondenschool, bommelerwaard, puppycursus, hollandse, smous

Zo ziet een vakantie bij ons er uit

1. Je brengt je hond in de ochtend, tussen 10.00 en 11.00 uur. Je hond heeft de hele dag om te wennen, rennen en spelen. ’s Avonds is ‘ie moe maar voldaan, zodat hij meteen de eerste nacht goed slaapt.
 

2. Elke dag ziet er precies hetzelfde uit. Dat is fijn, want dat zorgt voor voorspelbaarheid en routine in een omgeving die ‘nieuw’ en ‘anders’ is dan thuis. Door de week komen er ook dag-gasten spelen; in het weekend zijn er uitsluitend logeerhonden. 
 

3. Om 7.30 uur gaat je hond naar buiten. Tot 9.30 uur kan hij samen met de andere logeerhonden, naar hartenlust snuffelen, rennen, spelen en graven. Vindt je hond het prettiger om op zichzelf te zijn? Geen probleem; er is ruimte genoeg binnen en buiten. 
 

4. Tussen 9.30 en 10.00 uur krijgt je viervoeter zijn ontbijt en aansluitend twee uur rust. Het eten is dus goed verteerd op het moment dat alle honden weer buiten mogen rennen en spelen.
 

5. De honden staan permanent onder toezicht. De dagelijkse leiding is in handen van Suzanne of Kitty. Beiden hebben de nodige kynologische opleidingen en ervaring met het begeleiden van roedels. 
 

6. Tot 16.30 uur is het speel- en scharreltijd buiten en/of binnen. De honden worden door ons ingedeeld in verschillende roedels, waarbij we rekening houden met formaat en leeftijd. 
 

7. Je hond kan de hele dag buiten en binnen spelen, en buiten en binnen rusten. De binnenruimtes zijn in de zomer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm. Hij rust of slaapt in een van de gezellige hondenhuiskamers.
 

8. Jonge en oudere honden krijgen ‘verplicht’ rust, als ze die zelf niet op tijd nemen.
 

9. Vanaf 16.30 uur gaan de logeerhonden naar binnen, naar hun eigen hondenhuiskamer om te rusten, te eten en weer te rusten.
 

10. Rond 20.30 uur gaan alle logeerhonden nog een keer naar buiten om hun behoefte te doen. Vervolgens gaan ze de hondenhuiskamers weer in om de dag te verwerken en te slapen. Moe maar voldaan.
 

11. Terug van weggeweest? Dan wil je niks liever dan jouw lieve honden-huisgenoot weer ophalen. Soms moeten we je teleurstellen en moet je toch even geduld hebben. In het belang van alle honden die hier te gast zijn, hanteren wij een strikt dagschema, wat betekent dat we ook strikte breng- en haaltijden naleven. Het halen van je hond kan op maandag tot en met vrijdag in de ochtend van 10.00 tot 11.00 uur en in de middag van 16.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag kan je je hond brengen of halen tussen 14.00 en 15.00 uur.
 

Wil je weten of jouw hond kan komen logeren op Doggywonderland? Klik hier of lees de huisregels.

Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid, suzanne, kitty

Dagindeling in het kort:
 

07.30 – 09.30 uur: naar buiten om te spelen, rennen, snuffelen, graven, etc.

 

09.30 – 12.00 uur: ontbijt en rust 

 

12.00 – 16.30 uur: spelen, rennen, graven, snuffelen, knuffelen, etc

 

16.30 – 20.30 uur: rusten, eten en weer rusten

 

20.30 – 21.00 uur: laatste poep- en plasrondje 

 

21.00 – 07.30 uur: uitrusten en slapen 

Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid, rust, ruimte

Brengen en halen

Brengen:
Maandag t/m vrijdag van 10 tot 11 uur

Zaterdag van 14 tot 15 uur
 

Halen:
Maandag t/m vrijdag van 10 tot 11 uur en van 16 tot 17 uur

Zaterdag van 14 tot 15 uur

?