Instructeurs

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, instructeurs, kitty, bart
Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus

Kitty

De meeste trainingen worden gegeven door Kitty Veldkamp, een van de twee eigenaren en oprichters van Doggywonderland. Kitty beschikt over ruime ervaring en werkte bij verschillende hondenscholen in Noordwijk en Amsterdam. Naast gediplomeerd kynologisch instructeur is zij gedragstherapeut. Beide opleidingen volgde zij op hbo-niveau bij DogVision.

 

Eerder was Doggywonderland Hondenschool actief in Noordwijk, waar Kitty gedurende 4 jaar onder meer de succesvolle Steady&Fun cursussen gaf. Vele honden en hun eigenaren beoefenden deze ‘leukste cursus voor hond & handler’ en deden dat maar liefst 4 jaar lang: van Steady&Fun Basis naar Vervolg, naar DRIE, naar 4ever Steady&Fun.

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, kynologisch, instructeur, bart

Bart

Naast Kitty is Bart de Wildt er om de Basiscursussen en de Vervolgcursussen in goede banen te leiden. Veelal doet Bart dat als assistent-trainer, maar ook valt Bart soms in voor Kitty. In de toekomst zal hij zelfstandig groepen gaan trainen.

 

Bart heeft afgelopen juni zijn opleiding tot kynologisch instructeur met succes afgerond bij O&O, Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding. Hij heeft op onze hondenschool stage gelopen en sinds juni 2021 werkt Bart ook op onze hondenlogeerboerderij en -opvang.

 

Bart is trotse eigenaar van Amy, een Border Terrier, waarmee hij onder andere ringtraining en behendigheid beoefent.

?