Basiscursus

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus

De band tussen hond en baas is het uitgangspunt

Ideaal voor pups en eigenaren die een vertrouwensband voor het hondenleven willen smeden, op basis van een postieve benadering. Bij deze cursus gaat het er om dat je hond leert begrijpen wat er van hem wordt verwacht. En nog belangrijker: dat jij als eigenaar je hond leert lezen, begrijpt hoe een hond leert, wat belangrijk is in zijn puppy- en pubertijd.

 

We besteden aandacht aan opvoedkundige zaken, belangrijke theorie en aan praktijkoefeningen zoals hier komen, wandelen zonder trekken, impuls controle, samen spelen, sociaal gedrag naar andere honden toe, etc etc.

 

De trainingen zijn uitdagend en afwisselend. Er wordt gewerkt aan de manier waarop je je hond het beste kunt begeleiden. Het ontwikkelen van jouw eigen vaardigheden, zodat jij je hond begrijpt en je hond jou begrijpt, bepaalt het succes van deze cursus.

 

De cursus is met name ideaal voor eigenaren van pups die rond de 12-16 weken oud zijn. Oudere pups en pubers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, friese, stabij, wetterhoun

Start nieuwe Basiscursus

Op zaterdag 7 januari start er weer een nieuwe Puppy Basiscursus. Daarin zijn nog 2 plekken. Op zaterdag 11 februari start de volgende Puppy Basiscursus. Schrijf je in dmv het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Liever eerst even persoonlijk contact? Stuur een mail en ik neem contact met je op.

 

Praktische informatie

Start nieuwe Puppy Basiscursussen:
Zaterdag 7 januari: er zijn nog 2 plekken vrij in de groep die traint van 10 tot 11 uur.
Zaterdag 11 februari: van 8.45 tot 9.45 uur.
 
De Basiscursus bestaat uit 10 trainingen van 1 uur.
Er is 1 vaste handler; gezinsleden zijn welkom als supporter.
 
Kosten: € 180,00
Heb je de Puppy Instuif gedaan?
Dan geldt een korting van € 5,00
 
Na elke training krijg je per mail een hand-out met de belangrijkste theorie en alle oefeningen stapsgewijs uitgeschreven.
 
We trainen buiten op verharde ondergrond en soms op gras of op onze houtwal. Bij slecht weer trainen we binnen in de trainingshal.
Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, wandelen-zonder-trekken

Inschrijven

Ben je enthousiast en wil je komen trainen op Doggywonderland? Vul het inschrijfformulier in en mail het naar hondenschool@doggywonderland.nl
 
Je kunt kiezen voor het Word document of voor de pdf.

Door je in te schrijven voor de cursus, ga je akkoord met de spelregels die gelden voor alle cursisten bij Doggywonderland hondenschool. Ook geef je ons toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken conform ons privacybeleid

Eerst even bellen?

Heb je vragen of vind je het prettig om eerst even telefonisch kennis te maken? Stuur een mailtje met daarin je telefoonnummer. Ik bel je dan zodra ik een gaatje heb. Natuurlijk mag je ook komen kijken op onze hondenschool.