Basiscursus

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus

De band tussen hond en baas is het uitgangspunt

Ideaal voor pups en eigenaren die een vertrouwensband voor het hondenleven willen smeden, op basis van een positieve benadering. Bij deze cursus gaat het er om dat je hond leert begrijpen wat er van hem wordt verwacht. En nog belangrijker: dat jij als eigenaar je hond leert lezen, begrijpt hoe een hond leert, wat belangrijk is in zijn puppy- en pubertijd.

 

We besteden aandacht aan opvoedkundige zaken, belangrijke theorie en aan praktijkoefeningen zoals hier komen, wandelen zonder trekken, impuls controle, samen spelen, sociaal gedrag naar andere honden toe, etc etc.

 

De trainingen zijn uitdagend en afwisselend. Er wordt gewerkt aan de manier waarop je je hond het beste kunt begeleiden. Het ontwikkelen van jouw eigen vaardigheden, zodat jij je hond begrijpt en je hond jou begrijpt, bepaalt het succes van deze cursus.

 

De cursus is met name ideaal voor eigenaren van pups die rond de 12-16 weken oud zijn. Oudere pups en pubers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, friese, stabij, wetterhoun

Start puppy Basiscursus

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei starten de eerstvolgende puppy Basiscursussen waarin nog plek is. Schrijf je in dmv het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Met pups jonger dan 12 weken kun je al eerder starten, in de Puppy Instuif. Liever eerst even persoonlijk contact? Stuur een mail en ik neem contact met je op.

 

Praktische informatie

Start nieuwe puppy Basiscursussen:
Zaterdag 13 april = VOL
- van 8.45 tot 9.45 uur
Vrijdag 17 mei (let op: deze cursus is deels op maandagmiddag)
- Op vrijdag 17, 24 mei, 14, 21, 28 juni en 5 juli van 10.00 tot 11.00 uur
- Op maandag 10, 17, 24 juni en 1 juli van 15.00 tot 16.00 uur
Zaterdag 18 mei (let op: deze cursus is deels op maandagmiddag)
- Op zaterdag 18, 25 mei, 15, 22, 29 juni en 6 juli van 10.00 tot 11.00 uur
- Op maandag 10, 17, 24 juni en 1 juli van 16.15 tot 17.15 uur
Maandag 10 juni (let op: verkorte cursus, op maandagmiddag en vrijdagochtend)
- Op maandag 10, 17, 24 juni en 1 juli van 15.00 tot 16.00 uur
- Op vrijdag 14, 21, 28 juni en 5 juli van 8.45 tot 9.45 uur
 
 
De puppy Basiscursus bestaat uit 10 trainingen van 1 uur.
Er is 1 vaste handler; gezinsleden zijn welkom als supporter.
 
Kosten: € 190,00
Heb je de Puppy Instuif gedaan?
Dan geldt een korting van € 5,00
 
Na elke training krijg je per mail een hand-out met de belangrijkste theorie en alle oefeningen stapsgewijs uitgeschreven.
 
We trainen buiten op verharde ondergrond en soms op gras of op onze houtwal. Bij slecht weer trainen we binnen in de trainingshal.
Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, wandelen-zonder-trekken

Inschrijven

Ben je enthousiast en wil je komen trainen op Doggywonderland? Vul het inschrijfformulier in en mail het naar hondenschool@doggywonderland.nl
 
Je kunt kiezen voor het Word document of voor de pdf.

Door je in te schrijven voor de cursus, ga je akkoord met de spelregels die gelden voor alle cursisten bij Doggywonderland hondenschool. Ook geef je ons toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken conform ons privacybeleid

Eerst even bellen?

Heb je vragen of vind je het prettig om eerst even telefonisch kennis te maken? Stuur een mailtje met daarin je telefoonnummer. Ik bel je dan zodra ik een gaatje heb. Natuurlijk mag je ook komen kijken op onze hondenschool.

?