Puppy Instuif

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, puppy-instuif, socialiseren

Een goede start

Voor jonge pups is een goede socialisatie het allerbelangrijkst. Tot de leeftijd van 12 weken verkeren pups in de primaire socialisatiefase; wat je in deze periode niet opbouwt, haal je later nooit meer in. Dat begint al bij de fokker, maar daarmee moet je thuis ook meteen aan de slag.

Op Doggywonderland is er daarom de Puppy Instuif. Dat is 4x in een klein groepje.

Je krijgt belangrijke informatie en begeleiding op het gebied van socialisatie en opvoeding. We oefenen met andere honden, paarden, geiten, kippen, geluiden, verkeer enzovoort.
 
Verder starten we op speelse wijze met de belangrijkste oefeningen ‘voor later': lopen aan een lijntje, naamtraining, aandacht geven als daar om wordt gevraagd en hier komen. Ook zijn er veel leuke fun-oefeningen, zoals door een tunneltje rennen. 
 
Je pup hoeft niet volledig gevaccineerd te zijn om mee te kunnen doen. Onthoud dat het risico op onvoldoende socialisatie groter is wanneer je een pup binnenhoudt tijdens de eerste 3 maanden, dan de kans dat je pup besmet raakt omdat 'ie nog niet volledig is gevaccineerd.
Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, puppy-instuif, socialiseren
Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, hollandse, smoushond, gelegenheidsfokker

Puppy Instuif, elke vrijdagochtend

Komt er een pup in huis? Meld je dan op tijd aan voor de Puppy Instuif.

Het allerbelangrijkste is een goede socialisatie in de eerste 12 levensweken.

Praktische informatie

Wanneer: elke vrijdagochtend van 11.15 tot 12.15 uur.
Met uitzondering van de schoolvakantieperiodes. Je komt 4 vrijdagen achter elkaar. Er is 1 vaste handler; gezinsleden zijn welkom om mee te komen en vragen te stellen.
 
Kosten: € 80,00

Na elke Instuif krijg je per mail een hand-out met de belangrijkste theorie en alle oefeningen stapsgewijs uitgeschreven.
 
De Puppy Instuif is alleen toegankelijk voor eigenaren die aansluitend de Puppy Basiscursus volgen. Een pup moet bij aanvang van de eerste Instuif jonger zijn dan 12 weken.
 
We trainen buiten op verharde ondergrond en soms op gras. Bij slecht weer trainen we binnen in de trainingshal.
Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, puppy-instuif, socialiseren

Inschrijven

Ben je enthousiast en wil je komen trainen op Doggywonderland? Vul het inschrijfformulier in en mail het naar hondenschool@doggywonderland.nl
 
Je kunt kiezen voor het Word document of voor de pdf.

Door je in te schrijven voor de cursus, ga je akkoord met de spelregels die gelden voor alle cursisten bij Doggywonderland hondenschool. Ook geef je ons toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken conform ons privacybeleid

Eerst even bellen?

Heb je vragen of vind je het prettig om eerst even telefonisch kennis te maken? Stuur een mailtje met daarin je telefoonnummer. Ik bel je dan zodra ik een gaatje heb. Natuurlijk mag je ook komen kijken op onze hondenschool.

?