Steady&Fun

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus

De leukste cursus voor hond & handler

Voor handlers en honden die de Basis- en Vervolgcursus hebben gedaan en lekker samen bezig willen blijven.
Want dat is niet alleen superleuk, maar versterkt ook de band tussen baas en hond. De cursus is een uitdagende en actieve combinatie van vervolg-, sport- en funoefeningen.

 

Vervolgoefeningen: denk aan blijven zitten of zelfs liggen terwijl de handler uit zicht is, los volgen, vooruitsturen en hierkomen met hindernissen. Maar ook: lopen over een vreemde ondergrond.

 

Sport- en funoefeningen: door hoepels en tunnels, over hindernissen heen, zigzaggen tussen je benen door, apporteren en ga zo maar door.

 

Perfect voor eigenaren die (nog) niet kunnen kiezen welke hondensport ze met hun hond willen gaan doen.
Want tijdens Steady&Fun snuffelen we aan Hoopers, Behendigheid, Doggy Dance, Apporteren & Dirigeren en Gehoorzaamheid.

Start Steady&Fun Basis en Steady&Fun Vervolg

Er starten weer nieuwe groepen 3e week september, op vrijdagmiddag. Interesse? Stuur alvast een mailtje naar hondenschool@doggywonderland.nl

Niet eerder getraind op Doggywonderland?

Heb je een of meerdere cursussen gevolgd op een andere hondenschool, dan ben je van harte welkom om eerst een Vervolgproeve af te leggen. Je komt met je hond naar ons hondenlandgoed en we kijken of er voldoende aansluiting is om Steady&Fun te gaan doen.
 
Een Vervolgproeve duurt 40 minuten en kost € 20,00
Op een ontspannen en leuke manier doe je alle oefeningen die de Vervolgcursisten op onze hondenschool doen tijdens het examen.
 
Interesse? Stuur een mail naar: hondenschool@doggywonderland.nl

System.Collections.Generic.List`1[Webdog.Web.Models.WDArticle]?.FirstOrDefault().PageTitle

Doggy Wonderland

Geweldig goede ervaring met de lessen van Kitty, van Doggywonderland. Van Den Haag naar (toen nog) Noordwijkerhout rijden was het helemaal waard. Kitty is heel kundig, voor elke hond een andere aanpak, voor elk 'probleem' een goede oplossing. Met mijn honden Sanna en Spetter heb ik met veel plezier de cursus Steady & Fun gedaan. Nog steeds doe ik de oefeningen regelmatig. Niet omdat het moet, maar omdat ze het leuk vinden! Ik kijk uit naar de workshops die georganiseerd gaan worden; ik ga ze volgen.

Sanna & Spetter Miranda, Den Haag
Doggy Wonderland

Toen wij Max hadden opgehaald bij een herplaatsing, wisten we dat Max een moeilijke tijd achter de rug had en hij was pas 1,5 jaar oud. We wilden dan ook graag op een cursus, waar je positief met je hond bezig bent. We kwamen terecht bij Kitty waar we meerdere Steady&Fun cursussen hebben gevolgd. Max en ik hebben veel geleerd en erg veel lol gehad. Max heeft nu alle vertrouwen om de wereld te ontdekken. Door deze positieve benadering is logeren op Doggywonderland 1 groot feest. Ik breng Max zonder aarzeling weg en weet dat hij in een liefdevolle omgeving is . We moeten er een uurtje voor rijden, maar dat hebben we er graag voor over.

Max Henriette van der Gugten, RIjnsburg
Doggy Wonderland

Cobus, onze 1 jaar oude teckel, heeft bij Kitty, samen met mij, de puppycursus gevolgd. Dolle pret, fijne groep honden bij elkaar en vooral de begeleiding door Kitty werd door mij zeer op prijs gesteld. Kitty is een ervaren trainster, die bij ieder ras de eigenschappen naar boven haalt, waardoor je zeer gericht bezig kunt zijn met de opvoeding van je pup.

Daarnaast komt Cobus heel graag logeren bij Suzanne en Kitty. In een huiselijke sfeer  wordt de loge direct op zijn (of haar) gemak gesteld. De heerlijke ruimte die de honden hebben in de weilanden zorgen ervoor dat er meer dan voldoende gespeeld en geravot kan worden. Cobus gaat niet alleen relaxed uit logeren, maar komt er ook nog eens heel relaxed van terug. Ook bij vragen en twijfels kun je bij Doggywonderland terecht. Zij beschikken over duidelijke hand-outs die je thuis makkelijk kunt toepassen en waardoor het eventuele probleem snel kan worden opgelost. Kortom: het aanbod van Doggywonderland is een feestje voor iedere hond (en hun baasje!)

Cobus Marga Merks, Zaltbommel
Doggy Wonderland

Ik weet nog goed dat Kitty kwam vertellen dat ze met Steady & Fun ging beginnen, en dat deed ze al met zoveel enthousiasme dat ik met Jopie ben gestart op de eerste cursus die ze ging geven. Alle cursussen daarna hebben we ook gedaan! Dit omdat het zo leuk is om met je hond bezig te zijn, en om te zien, dat ze nog zoveel (meer) kunnen leren. Kitty laat zien dat je met heel veel geduld en rust, een heel eind kunt komen met je viervoeter, want het zijn nou eenmaal honden en af en toe eigenwijs. En je hebt honden, zoals als Jopie, die erg van eten houden, en af toe de groep wat 'verstoorde'. Maar ook daarin begeleidt Kitty je heel goed. En ach lachen en ontspannen hoort er ook bij. Helaas hebben we met Lily maar 2 cursussen kunnen volgen, omdat Kitty haar droom elders ging verwezenlijken. Ik hoop dat je daar de mensen net zoveel plezier zal geven als wij hebben gehad. We wensen je het allerbeste.

Jopie & Lily Jolanda van Beelen, Katwijk aan Zee
Doggy Wonderland

Met veel plezier heb ik met mijn beide kanjers trainingen bij Steady&Fun gevolgd. Wat ik zo fijn vond was dat Kitty in mogelijkheden denkt. 'The sky is not the limit, the limit is the mind', is een goede omschrijving van hoe ik zelf als 'handler' ben gegroeid tijdens de trainingen. Ik heb de trainingen met veel plezier gevolgd en inmiddels een jaar nadien pluk ik hier nog steeds de vruchten van.

Mac & Jack Antoinette van Iwaarden, Noordwijk
?