Privétraining

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, steady&fun, vervolgcursus, priveles

1-op-1 begeleiding

Het opvoeden, begeleiden en trainen van je hond kan soms uitdagend zijn. Bijvoorbeeld omdat je hond flink aan het puberen is, het hier komen lastig blijkt te zijn of omdat het netjes meelopen aan de lijn maar niet wil vlotten. Het kan dan fijn zijn om door middel van een privétraining de punten op de i te zetten. 1-op-1 nemen we dan de tijd en ruimte om in te gaan op de zaken waar jij met je hond tegen aan loopt.

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, wandelen-zonder-trekken, priveles

Voor wie?

Omdat er heel veel aanvragen zijn voor privétrainingen, kunnen we helaas niet iedereen meteen helpen. Cursisten, oud-cursisten en gasten van de hondenlogeerboerderij c.q. dagopvang, krijgen daarom voorrang.

 

Interesse? Stuur een mail naar: hondenschool@doggywonderland.nl

Doggywonderland, puppycursus, hondenschool, bommelerwaard, priveles

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een privétraining? Vul het inschrijfformulier in en mail het naar hondenschool@doggywonderland.nl
Je kunt kiezen voor het Word document of voor de pdf. Nadat ik het ingevulde formulier heb ontvangen, neem ik contact met je op om je training in te plannen.
 
Er zijn privétrainingen mogelijk op vrijdag en zaterdag.
 
Door je in te schrijven voor de cursus, ga je akkoord met de spelregels die gelden voor alle cursisten bij Doggywonderland hondenschool. Ook geef je ons toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken conform onze privacybeleid

Kosten

€ 17,50 per 15 minuten, minimale afname 30 minuten per training of consult

?