Ons hondenlandgoed

Doggywonderland, hondenopvang, Kennelvrij, roedel, hondenpension nieuwe stijl, roedelopvang, kennelvrije opvang, vakantie voor je hond, vrijheid, hondenschool, bommelerwaard, nieuwaal

Pareltje aan de Waal

Centraal in Nederland, op zo'n 15 minuten rijden van de A2, middenin de Bommelerwaard, aan het einde van de doodlopende Beemstraat in het dorpje Nieuwaal, op een steenworp afstand van de prachtige Breemwaard en de imposante rivier de Waal, ligt een bijzonder landgoed. Een land goed voor honden: Doggywonderland.

Het landgoed is 3 hectare groot en omvat 5 omheinde speelweides, een langgerekt snuffelbos, een enorme trainingsweide, een verhard trainingsveld en een geiten- en kippenweide.

 

In de voormalige champignonkwekerij is een hondenlogeerboerderij gerealiseerd plus een hondenschool. 4 comfortabele hondenhuiskamers, een ruime hondeneetkeuken, 2 gezellige binnenspeelplaatsen met speksteenkachel, een hondenlounge, een hondenbadruimte, een enorme binnentrainingszaal en een ontvangstruimte met exclusief winkeltje... je vindt het allemaal op Doggywonderland, Beemstraat 31 in Nieuwaal.

 

?